Het verhaal van Voordelige-e-bikes

Over ons

Voordelige e-bikes is een groeiende onderneming die het verkopen van jong gebruikte en demo e-bikes al sinds 2014 tot haar businessmodel heeft gemaakt. We vullen het gat in de markt waar tot nu toe maar weinig aanbod in was; een aantrekkelijk jong gebruikte e-bike tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Als onderdeel van leasemaatschappij MobiLease E-bikeleasing hebben we een constant aanbod aan jong gebruikte- en demo e-bikes.
Bijkomend voordeel is dat we inzage hebben in de onderhoudshistorie van de e-bike. Zo koop je altijd een perfect onderhouden e-bike.

Waarom Voordelige E-bikes?

Jonge occasion e-bikes zijn moeilijk te vinden. Vaak worden fietsen opgereden tot de motor of de accu het begee;. Bij Voordelige e-bikes krijg je de zekerheid van een premium refubished e-bike.

✔ Op 40 punten gecontroleerd
✔ Accu testrapport
✔ Minimaal 6 maanden garantie
✔ Continu wisselende voorraad van jonge occasions
✔ Online bestellen

Zekerheden

Zelfs bij een aantrekkelijk geprijsde e-bike wil je de zekerheid dat je de komende tijd met veel plezier je elektrische fiets kunt gebruiken. Wij werken met speciale selectiecriteria om ervoor te zorgen dat je de allerbeste e-bike aanschaft.

Omruilgarantie

Niet tevreden; dan heb je de mogelijkheid om je e-bike binnen 14 dagen om te ruilen voor een andere e-bike uit ons assortiment.

Onze voorwaarden

Voor al onze leveringen hanteren de Algemene Voorwaarden Tweewielerbedrijven. Zo ben je altijd verzekerd van de juiste voorwaarden

40-Puntencheck fiets

In onze eigen werkplaatsen worden alle e-bike zorgvuldig aan de hand van onze 40-puntenlijst gecontroleerd. Alle onderdelen die meer dan 70% versleten zijn worden alsnog vervangen. Zo begin je eigenlijk met een bijna nieuwe e-bike waar je de eerste tijd geen onderhoud aan hebt.

Verzending

Je kunt je gebruikte e-bike online bestellen en we leveren deze binnen 10 werkdagen thuis bij je af. Heb je binnen 7 dagen toch niet het geode gevoel dan kun je je aankoop omruilen voor een andere e-bike. Omwisselen kan op onze locaHe in Houten.